Övriga tjänster

Vi jobbar med alla typer av hushållsnära tjänster som inkluderas i Rut-avdraget. Vi försöker skapa ett mervärde för våra kunder och genom vårt jobb kunna ge familjer i Stockholm en mer friktionsfritt liv där bitarna i livspusslet hakar i varandra på ett bättre sätt.

Genom åren så har vår verksamhet utvecklats och vi har steg-för-steg kommit att bli en mer heltäckande firma som erbjuder allt från hemstädning till barnpassning. Vi är flexibla och anpassar oss alltid efter kundens behov. Att behoven är varierande är en naturlig följd av att Stockholm är en stor stad. Vårt mål är att fylla luckorna och ge varje familj en möjlighet att vara sitt bästa jag - utan stress och utan press.

kvinna som städar i sitt vardagsrum

Ett brett utbud av hushållsnära tjänster

Här följer några av de tjänster du kan kontakta oss för. Samtliga kommer med Rut-avdraget och det gör att du som privatperson kan dra av halva kostnaden för arbetet. Säg till innan så drar vi beloppet på fakturan och sköter all kontakt med Skatteverket.

Hemstädning

Du väljer själv hur din hemstädning ska se ut, vilka dagar den ska ske och i vilken omfattning. Städningen utförs av samma städare och du kan lämna över ditt hem i trygga händer. Väljer du hemstädning av oss så kommer du att mötas av ett skinande rent hem då du öppnar dörren.

Flyttstädning

Låt oss sköta din flyttstädning och ge dig själv en möjlighet att fokusera fullt ut på att komma på plats i din nya bostad. Vid en flyttstädning så följer vi en väl utvecklad checklista som inkluderar allt som måste göras. Vi arbetar alltid noggrant och utifrån bostadens storlek och speciella egenskaper. Krävs det fler än en städare så ordnar vi det.

Vi är en heltäckande firma som erbjuder hjälp inom alla hushållsnära tjänster. Vi kan även hjälpa företag, fastighetsägare och BRF:er med professionell städning. Vi arbetar alltid med kunden i fokus och anpassar oss efter dina behov.

Storstädning

Ibland krävs det en rejäl städning där man rensar ut och rengör på djupet. Vi står redo att rycka ut och hjälpa dig med detta.

Flytthjälp

Numera så kan du även använda rut-avdraget fö flytthjälp och vi är vana vid att sköta alla typer av flyttar. Vi använder rätt utrustning och vi jobbar alltid med en initial planering som leder till effektiva och prisvärda jobb.

Fönsterputsning

Dina fönster påverkar intrycket och upplevelsen av din bostad. Rena fönster ger bättre ljusinsläpp och bättre ljusinsläpp ger i sin tur ett mer trivsamt hem. Vi har professionella fönsterputsare i vårt team som kan arbeta oavsett om det handlar om lägenheter i högre fastigheter i Stockholm eller om villor.

Utöver detta så vänder vi oss även till företag, fastighetsägare och BRF:er där vi bland annat kan hjälpa till med kontorsstädning, städning av trapphus och exempelvis skolstädning. Vi är en heltäckande firma inom hushållsnära tjänster och behöver du vår hjälp så är det bara att fylla i formuläret här på sidan eller ringa oss. Vi återkopplar så snabbt som möjligt.

Kvalificerad barnpassning