Om oss

Oavsett om du anlitar oss som barnvakt eller för att utföra regelbunden hemstädning i din bostad så kommer du att vara i centrum. Vi utgår alltid från kundens specifika behov och livssituation. Alla har olika behov och det finns lösningar för alla.

Vi sätter era behov i centrum

Som barnvakt så är vi måna om att både barn och föräldrar ska känna trygghet och förtroende. Våra barnvakter är utbildade och pedagogiska; det skapar en större trygghet och det ger ditt barn en vänskap som håller över tid.
Barn behöver trygghet i vardagen. Om du som förälder saknar möjlighet under vissa tillfällen så står vi redo att rycka in som barnvakt. Vi anpassar oss efter era specifika behov och sätter alltid barnet i centrum - oavsett ålder.

Barn är - oavsett ålder - i behov av en trygg hamn och en kärleksfull famn att krypa upp i. Vi vet att det kan vara svårt att finnas där dygnet runt som förälder och vi vet att många idag har svårt att hinna med alla måsten som finns i vardagen. Det skapar en stress och en osund press på föräldrar som i sin tur rinner över på hela familjelivet. Genom att anlita oss som barnvakt i Stockholm så får man tid över till annat och man kan i lugn och ro beta av de göromål som finns.

Vi sätter alltid barnet i första rummet och vi anpassar oss efter era behov. Behöver ni en trygg barnvakt i Stockholm så har ni kommit till rätt ställe. Vi finns här för er och detta oavsett hur era behov eller önskemål ser ut. Välkommen till Viklunds Barnpassning.

Vi garanterar snabb återkoppling

Du når oss enklast genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan. Fyll i det och komplettera gärna med så mycket information som möjligt så har vi på fötterna redan vid återkopplingen. Vi garanterar snabb återkoppling och vi hör alltid av oss så snabbt som det bara är möjligt. Du kan även ringa eller maila till oss.

Vi ser fram emot att höra från dig och boka in en träff för att se vilken typ av barnvakt just er familj är i behov av.

Välkommen till oss!

Kvalificerad barnpassning